dinsdag 30 maart 2010

Beediging

Tijdens de raadsvergadering van 30 maart 2010 ben ik weer beëdigd als wethouder van de gemeente Strijen. Hetzelfde onderging mijn collega Wilko van Tilborg.(VVD)
Het gaf een warm gevoel dat, ondanks het wegblijven van de gehele oppositie, de publieke tribune overvol was met belangstellenden.
Na een korte toelichting op het coalitieakkoord door Wilko van Tilborg vond de benoeming en beëdiging plaats. Daarna zijn de heren L.A. Overwater(VVD) en C. van Schelven(CDA) geïnstalleerd als raadslid.
Hierna is de agenda verder afgewerkt met onder andere de vaststelling van het bestemmingsplan Randweg.
Met de vaststeling van dit bestemmingsplan is de aanleg van de randweg weer een stap dichterbij gekomen en daarmee ook een einde aan de doorkomst van doorgaand (zwaar) verkeer door het dorp. Bij deze mijlpaal is even stilgestaan door dhrn.Steenbergen(CDA) en de Man(VVD).

De komende dagen gaan we werken aan de samenstelling de diverse commissies en een voorstel maken voor de vertegenwoordiging naar de diverse gemeenschappelijke regelingen waar Strijen in vertegenwoordigd is.
Hoewel het daar, gezien het massaal wegblijven van de oppositie, niet naar uitziet, is een coöperatieve houding van de oppositie zeer gewenst.
Immers oppositie- en coalitie-partijen zijn beide verantwoordelijk, vanuit ieders specifieke rol, voor de gemeenschap Strijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten